Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πηγή: Pharmateam

Σε όλους αυτούς που προσπαθούν με την επιβολή του φόβου και τη δυνατότερης φωνής μιας εξουσίας που διαχειρίζονται άσχημα, χρειάζεται μια απάντηση.

1. Στους κυβερνητικούς και ασφαλιστικούς μεγαλοπαράγοντες ότι κανένα σύνταγμα κανένας νόμος , καμιά σύμβαση δεν κάνει διακρίσεις και δεν διαιρεί τους συμβαλλόμενους σε «καλά» και «κακά» παιδιά εφόσον τηρούνται οι όροι της. Αυτή τη στιγμή πάντως εξωσυμβατική συμπεριφορά εμφανίζουν αυτοί που κρατούν το φόβητρο απλά για να καλύψουν – άσχημα πάντα – το προφανές . ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τα λεφτά που υπήρχαν στον ΕΟΠΥΥ για την εξόφληση του μηνός Μαΐου δεν επαρκούσαν για όλους. Ο νόμος και η συλλογική σύμβαση δεν είναι με τον ΕΟΠΥΥ.



2. Στους εξαρτημένους και καθοδηγούμενους δημοσιογράφους και Μέσα, εκτός από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο υπάρχει και μια πιο απλή και μη ελέγξιμη από αυτούς τακτική . Αλλάξτε μαζικά κανάλι και εμμέσως προπαγανδίστε εναντίον τους μέσα από τα φαρμακεία. Και οι 12000 φωνές μπαίνουν κάθε μέρα στα σπίτια του κόσμου. 

3. Στα συμφέροντα του χονδρεμπορίου και των παραγωγών που αναζητούν την χαμένη ρευστότητα της φαρμακευτικής αγοράς στον επιβαλλόμενο πανικό των πελατών τους φαρμακοποιών. Σύντομα έρχεται η απάντηση από ένα νέο πνεύμα συνδικαλισμού που απαντά στα εναγώνια ερωτηματικά των λιανοπωλητών φαρμακοποιών και μόνο. Η προώθηση των συμφερόντων των φαρμακοποιών δεν περνά υποχρεωτικά και πρώτα από την υπεράσπιση του χονδρεμπορίου και των παραγωγών ούτε οι κινητοποιήσεις γίνονται πρώτα για αυτούς.

Η απάντηση είναι επίσης πολύ απλή: «Θα πληρώνεστε όταν μας πληρώνουν . Αλλιώς δεν έχω να πληρώνω»

Συνάδελφοι μην φοβάστε κανέναν τους. Μαζί είμαστε πανίσχυροι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Φ.Σ. 


1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ & ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ "ΜΑΖΙ"...ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ!!! ΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!! "ΜΑΖΙ" ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!! ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΟ..Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ & Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ & ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή