Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ του ΦΣ Αιγιαλείας!


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γ.Σ. Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (2/8/2012)

Την Πέμπτη 02/08/2012 διεξήχθη έκτακτη Γ.Σ. του Φ.Σ. Αιγιαλείας μετά από αίτημα μελών του Συλλόγου με θέμα την καταστρατήγηση και μη εφαρμογή της απόφασης της Γ.Σ. της 21/06/2012 για έλεγχο των συνταγών που εκτελέστηκαν από 22/06/12 έως 30/06/2012.Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά των μελών του Δ.Σ. η οποία και έγινε αποδεκτή από το σώμα με σχετική πλειοψηφία μετά από μυστική ψηφοφορία.

Παραίτηση Δ.Σ. Φ.Σ. Αιγιαλείας
  



 Η Γ.Σ. του Φ.Σ. Αιγιαλείας στις 2/8/2012 αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αποδώσει μομφή στο Δ.Σ. του Συλλόγου, για τους λόγους που αναλύονται στην απόφασή της.
                 
Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Αιγιαλείας συνεδρίασε στις 9/8/2012 και αποφάσισε τα παρακάτω:
1.      Το Δ.Σ. παραιτείται σύσσωμο για λόγους ευθιξίας
2.      Το παραιτηθέν Δ.Σ. και όλα τα μέλη του θεωρούμε ότι λειτουργήσαμε με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου και την τήρηση του Νόμου. Πιο συγκεκριμένα, οι Νομικοί Σύμβουλοι του Π.Φ.Σ. και δικηγόροι του Αιγίου, στους οποίους απευθυνθήκαμε γνωμοδότησαν ότι το άνοιγμα των φακέλων και ο έλεγχος των συνταγών των συναδέλφων  αποτελεί κατάφορη παραβίαση του Ιατρικού Απορρήτου και των Προσωπικών Δεδομένων, που θα προκαλούσε άμεση Εισαγγελική Παρέμβαση.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε να μην προχωρήσει σε παράνομες ενέργειες και επικίνδυνες πρακτικές που εκθέτουν τον κλάδο και ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους για το μέλλον.
3.      Το Δ.Σ. πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου.
4.      Ελπίζουμε η παραίτηση μας να αποτελέσει αφετηρία για την αναβάθμιση του Συλλόγου και να μην επιβεβαιωθούν φήμες για σχέδια διάλυσής του. Δηλώνουμε δε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της θέσης του Φαρμακοποιού και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος: Μητρόπουλος Γεώργιος
Ο Αντιπρόεδρος: Ντότας Παναγιώτης
Η Γραμματέας: Κόκκινου Κυριακή
Ο Ταμίας:  Ζήσης Γεώργιος
Το Μέλος: Γεωργόπουλος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου