Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Απόφαση ΔΣ ΦΣ Εύβοιας - Παραίτηση από το ΔΣ του ΠΦΣ!

Παρασκευή, 10 Αύγουστος 2012 08:00
Α Π Ο Φ Α Σ Η Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Υ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σήμερα την 7/8/2012 το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Ευβοίας, συνήλθε εκτάκτως στο γραφείο του Συλλόγου και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τα εξής:


1.Την τραγική πολιτική κοινωνική και κυρίως οικονομική κατάσταση της χώρας, την οποία οι φαρμακοποιοί υφίστανται σε υπερθετικό βαθμό, λόγω της ιδιαίτερης μεταχείρισης για το φάρμακο, που επέβαλε το Υπουργείο Υγείας.

2.Την καθημερινή πίεση από τους συναδέλφους, οι οποίοι με αγωνία αναμένουν την καταβολή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ( και των άλλων ταμείων), ώστε να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, που συνεχώς διογκώνονται.

3.Τις απαράδεκτες παλινωδίες του ΠΦΣ σχετικά με το ποσό και τον χρόνο εξόφλησης των οφειλών του ΕΟΠΥΥ

4.Την εντυπωσιακή αδράνεια του Δ.Σ. του ΠΦΣ, το οποίο εκτός των άλλων καταπάτησε όλες τις δεσμεύσεις για κινητοποιήσεις , τις οποίες είχε εξαγγείλει προφορικά και γραπτά

5.Την ανεπάρκεια του Δ.Σ. του ΠΦΣ που σέρνεται σαν παρατηρητής των εξελίξεων, την ώρα που θα έπρεπε να δίνει το παλμό των κινητοποιήσεων στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους, αφήνοντας έτσι το περιθώριο να δημιουργηθούν μεγαλύτερα ρήγματα στην ενότητα του φαρμακευτικού κόσμου


ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ


Να υποβάλλει την παραίτησή του στο Δ.Σ. του Π.Φ.Σ.

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου