Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΟΠΥΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΠΔΔ
ΑΘΗΝΑ 12/1/2012
Προς
Τους φαρμακευτικούς Συλλόγους και
τους Φαρμακοποιούς της χώρας

Συνάδελφοι 

Σας ενημερώνουμε ότι :

1/ Υπογράφηκε και στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση η Υπουργική Απόφαση (Αριθμ. Πρωτ. ΔΥΓ3(α)/οικ 3222/10-1-2012) του κ. Λοβέρδου για την επαναφορά των εκπτώσεων προς τα φαρμακεία την οποία σας επισυνάπτουμε. Πρακτικά θα ισχύσει εντός της επόμενης εβδομάδας.

2/ Μας δόθηκε από τον πρόεδρο του  Ε.Ο.Π.Υ.Υ κ. Βουδούρη έγγραφο σχετικά με τις πληρωμές  για το 2012, το οποίο επίσης σας επισυνάπτουμε . Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας αναλόγως.

3/ Εντός της ημέρας αναμένεται να μας δοθεί από τον Υπουργείο Οικονομικών, το τελικό κείμενο της τροπολογίας –προσθήκης με την οποία ρυθμίζονται τα χρέη προς τα φαρμακεία από τα ταμεία που ενσωματώθηκαν στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (ΟΠΑΔ κλπ). Το κείμενο αυτό θα σας το κοινοποιήσουμε αμέσως μόλις το λάβουμε.


Συνάδελφοι,

Οι θετικές εξελίξεις είναι αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησαν οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας , της διαπραγμάτευσης του Π.Φ.Σ. και της κινητοποίησης των φαρμακευτικών συλλόγων.  Αποδεικνύεται ότι ο κλάδος μας όταν αγωνίζεται με την μαχητικότητα που τον διακρίνει , όταν  διατηρεί τους δεσμούς του με την κοινωνία , διαφυλάσσει την Ενότητα του και έχει Ενιαία Έκφραση, μπορεί να πετύχει τους στόχους του.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Δημοσιεύτηκε: 12/01/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου