Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Θεοδοσιάδης: «Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γιακουμάτου»

Είναι κρίμα όταν ένας βουλευτής προσπαθεί με λόγια και έργα να επιβεβαιώσει το πόσο δίκιο έχουν όλοι εκείνοι που εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για το πολιτικό σύστημα. 
Ο κ. Γιακουμάτος επί δεκαετίες κρατικοδίαιτος, άλλοτε από το ΙΚΑ και άλλοτε από το Κοινοβούλιο ως κριτής των πάντων, μοιράζει ευθύνες οπουδήποτε.
Τις δικές του ευθύνες τις αναζήτησε;

Ο ίδιος ήταν στη διοίκηση του ΙΚΑ, ο ίδιος ήταν στο υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και φυσικά ο ίδιος ήταν ως βουλευτής ψηφοφόρος εκατοντάδων νόμων βάσει των οποίων λειτουργεί η κοινωνία.

Τώρα βέβαια προσπαθεί να δείξει ως φταίχτες για τη σημερινή κατάσταση του τόπου όλους τους άλλους, ώστε να μην αναγκασθεί να απολογηθεί ο ίδιος για τις ευθύνες του ως πολιτικού που συμμετείχε ενεργά και από θέσεις ευθύνης στη Δημόσια Διοίκηση της χώρας.
Και κάτι τελευταίο, επειδή θίχτηκαν και οικονομικά ζητήματα...

Του θυμίζω ότι οι φαρμακοποιοί συνεισφέρουν στην κοινωνία και στην προστασία της Δημόσιας Υγείας πολύ περισσότερα από όσα ο κ. Γιακουμάτος, ενώ εισπράττουν από την άσκηση αυτού του επαγγέλματος, πολύ λιγότερα από όσα εισπράττει ο κ. Γιακουμάτος από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Κυριάκος Θεοδοσιάδης
Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου