Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ Φ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης των μελών του, διοργανώνει σειρά σεμιναρίων. Το επόμενο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 20.00, με θέματα: 

«Κάπνισμα, ένας ύπουλος εχθρός»

 «Υπνική άπνοια, ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα»
Το σεμινάριο αυτό μπορείτε να το παρακολουθείσετε ζωντανά μέσω ίντερνετ από το site livemedia.gr του φαρμακευτικού συλλόγου Κιλκίς.

Διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης 



Προς:  Τους Φαρμακοποιούς του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσ/νίκης
Θέμα:  Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών


Συνάδελφοι,
Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσ/νίκης συνεχίζονται την

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

στην αίθουσα σεμιναρίων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας.

Πρόγραμμα:
19.30: Προσέλευση - προσφορά καφέ

20.00: Έναρξη μαθήματος

Τα θέματα που θα παρουσιασθούν είναι:

«Κάπνισμα, ένας ύπουλος εχθρός»


«Υπνική άπνοια, ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα»

Εισηγητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Γκιουλέκας, Ομότιμος Καθηγητής Πνευμονολογίας ΑΠΘ.

Όπως γνωρίζετε, η χωρητικότητα της συνεδριακής αίθουσας είναι συγκεκριμένη και για το λόγο αυτό την ομιλία θα παρακολουθήσουν 100 συνάδελφοι. Εφόσον υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές, η ομιλία θα επαναληφθεί σε χρόνο που θα καθοριστεί  αργότερα.
Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεσθε να την παρακολουθήσετε, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2310 471776 από την Τετάρτη 9 Μαρτίου.
Σε όσους συναδέλφους παρακολουθήσουν την ομιλία θα χορηγηθεί μία (1) μονάδα (credit) στα πλαίσια της μοριοδότησης των φαρμακοποιών.
Επίσης, στους συναδέλφους που θα την παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής καθώς και dvd με τις ομιλίες.
Για τους συναδέλφους που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, από το site της livemedia.gr, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από πολλά φαρμακευτικά blog. Η ζωντανή μέσω internet μετάδοση της ομιλίας είναι μια ακόμη πρωτοπορία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.
Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα παραμείνει στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου