Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ


Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Πρόεδρε του ΠΦΣ,

θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς, ως καθ’ ύλην αρμόδιους για την πολιτική διαχείριση των θεμάτων Υγείας και τον επίσημο Σύμβουλό σας (ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) αντίστοιχα, για ένα θέμα που ταλανίζει χιλιάδες συνάδελφους Φαρμακοποιούς σε όλη τη χώρα. Το ωράριο λειτουργίας και τις εφημερίες των Φαρμακείων. Παίρνω δε το θάρρος, διότι είναι γνωστό ότι το θέμα αυτό είναι το τελευταίο που εκκρεμεί από την ατζέντα του Υπουργείου που μας αφορά και έφτασε ο καιρός, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις σας, να διευθετηθεί.

Είναι γνωστό σε όλους ότι το Ελληνικό Φαρμακείο είναι παντού! Αυτό οφείλεται στην σχεδόν τέλεια διασπορά Φαρμακείων στη χώρα μας, ένα αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε με το συνδυασμό σοφής νομοθετικής διαχείρισης των Υπηρεσιών σας και του μακροπρόθεσμου οράματος του ΠΦΣ, το οποίο συνοψίζεται στο «ένα Φαρμακείο ΠΑΝΤΟΥ»! Σε μια χώρα με:



  • τόσο δύσκολη γεωγραφική κατανομή όπως η δική μας (ένας ασύμμετρος συνδυασμός ηπειρωτικών όγκων και αρχιπελαγικών συμπλεγμάτων)
  • φτωχή επικοινωνία (με πεπαλαιωμένο οδικό δίκτυο, ανύπαρκτο σιδηροδρομικό και προβληματικό θαλάσσιο) και
  • χιλιάδες δυσπρόσιτα μέρη με τεράστιες εποχικές αυξομειώσεις πληθυσμού (ολόκληρες κενές πόλεις το χειμώνα πλημμυρίζουν το καλοκαίρι από τουρισμό),
η δυσκολία επίτευξης αυτού του στόχου δικαίως προκάλεσε πανευρωπαϊκό θαυμασμό με την τελική επιτυχία της. Έχετε πολλάκις γίνει αποδέκτες φιλοφρονήσεων για το θέμα, όπως όλοι ξέρουμε.

Είναι γνωστό σε όλους ότι το Ελληνικό Φαρμακείο είναι πάντα παρών! Χειμώνα ή καλοκαίρι, μέρα και νύχτα, καθημερινή ή και αργία, σε πόλεις ή χωριά, είναι πλέον στη συνείδηση του κόσμου ότι μπορεί όλο και πιο εύκολα να βρει Φαρμακείο που θα εξυπηρετήσει την όποια ανάγκη του! Δεν μπορεί να παινευτεί το ίδιο κανένας άλλος Υπουργός για καμία Διεύθυνση τη αρμοδιότητάς του, ούτε καν εσείς για τις υπόλοιπες του Τομέα ευθύνης σας. Ούτε Νοσοκομεία, ούτε Κέντρα Υγείας, ούτε Σταθμοί Α’ βοηθειών και Περιφερειακά Ιατρεία δεν είναι εκεί όπου είμαστε εμείς στις ώρες που είμαστε εμείς, ούτε κανείς Ιδιώτης Ιατρός! Αλλά ούτε ΚΕΠ υπάρχουν παντού ή άλλες Δημόσιες υπηρεσίες (ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ/ΔΟΥ), ούτε Αστυνομικά Τμήματα ή Πυροσβεστικές Υπηρεσίες!

Το σύστημα διασποράς και εφημεριών μας, με τις όποιες αστοχίες, δεν άφησε ποτέ τραγικά κενά ή ελλείψεις στους συμπολίτες μας όσο άλλα παρόμοια συστήματα επείγουσας ανάγκης του Πολίτη και δεν αρνηθήκαμε ποτέ το διάλογο για βελτιώσεις ή/και διορθώσεις. Πρέπει όμως να ακούσετε και τη φωνή του απλού φαρμακοποιού για να βγάλετε αμερόληπτες αποφάσεις.

Είμαστε παντού και πάντα παρ’ όλο που είμαστε -ή καλύτερα «κατηγορούμαστε»- ως «ελεύθεροι επαγγελματίες» και «επιχειρηματίες». Όμως εμείς εφημερεύουμε αμισθί, σε αντίθεση με όποιον άλλο εργαζόμενο οποιασδήποτε Διεύθυνσης Υπουργείου της χώρας,χωρίς να λογαριάζουμε ή να διαμαρτυρόμαστε όταν η εφημερία μας δεν καλύπτει καν τα λειτουργικά μας έξοδα! Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε πάμπολλες περιπτώσεις αυτό γίνεται! Ακόμα και σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας! Καταδείξτε μου άλλον επαγγελματία -ιδιαίτερα δε από τις κατηγορίες αυτών με τους οποίους «τσουβαλιαστήκαμε» στη χυδαιότητα των «κλειστών επαγγελμάτων»- που να εφημερεύει, με ανάλογη με τη δική μας υποδομή και πρόβλεψη, χωρίς κάποιος να του διασφαλίσει τα έσοδά του! Πολλές φορές δε αυτός ο κάποιος είστε εσείς!!

Εξυπηρετούμε αγόγγυστα κατά τη διάρκεια της εφημερίας μας σε ό,τι μας ζητηθεί!Με ελάχιστες, αλλά ενδεικτικές, διαμαρτυρίες και απελπισμένες εκκλήσεις των μελών μας κυρίως προς την ανθρώπινη κατανόηση των συμπολιτών μας! Καταλαβαίνετε πως το να ξυπνούν τον επί 24ώρου διανυκτερεύοντα Φαρμακοποιό στις 03:00 και 04:00 πμ για αντηλιακή κρέμα (!), προφυλακτικά (!), μανταλάκια απλώματος (!), ουροσυλλέκτες (!), το «χάπι της επόμενης ημέρας» (σας παραθέτω μερικά ενδεικτικά αλλά απόλυτα πραγματικά περιστατικά) ενώ έχει τόσες ώρες πίσω του και άλλες τόσες μπροστά του δεν μπορεί παρά να προκαλεί κραυγή απόγνωσης του μέσου συναδέλφου! Διότι εμείς κ. Υπουργέ δεν παίρνουμε ρεπό! Την επόμενη μέρα της 24ωρης υπηρεσίας μας είμαστε «ελεύθεροι επαγγελματίες» ξανά και τουλάχιστον εμείς οι απλοί Φαρμακοποιοί πρέπει να δουλέψουμε για να φάμε!

Μέχρι τώρα παρόμοιες πρακτικές πολύ απλά τις αποσιωπούσαμε κ. Υπουργέ διότι εμείς ξέρουμε για ποιο λόγο ταλαιπωρούμαστε: για το έκτακτο περιστατικό από τα Νοσοκομεία, για το μωράκι που αρρώστησε, για τον ηλικιωμένο, για τον καρδιοπαθή. Κι έχουμε όλοι μας μικροί και μεγάλοι από μια ιστορία να διηγηθούμε από έναν άνθρωπο που κυριολεκτικά τη ζωή του σώσαμε με το να είμαστε εκεί κι από πολλά «ευχαριστώ» που έχουμε ακούσει, τα οποία μας κάνουν και ξεχνάμε όλα τα προηγούμενα!

Γιατί από αλλού «ευχαριστώ» δεν έχουμε ακούσει! Δύο χρόνια τώρα όλος ο ελληνικός λαός έχει μάθει τα πάντα για κάθε έκφανση και οπτική γωνία του επαγγέλματός μας: για τα Δελτία τιμών, για τις λίστες, για το κέρδος μας, για τις άδειες, έχουμε διαβάσει μύδρους περί «συντεχνίας», άρθρα επώνυμων και μη, σχετικών και μη! Τελευταία κ. Υπουργέ αναγκαστήκατε ο ίδιος να βάλετε στη θέση τους τα πράγματα από την παραπληροφόρηση γνωστού, κάποτε, πολιτικού στο θέμα των ΦΥΚ! Όλοι φαίνεται να έχουν άποψη επί του όποιου θέματος μας αφορά, υπερτονίζοντας ή/και κατασκευάζοντας όπου δε βρέθηκαν, ατέλειες και κατηγορίες!

Γνωρίζετε όμως από την ψήφιση του Νόμου για την Υγεία τον προηγούμενο χειμώνα μέχρι σήμερα πόσα περιστατικά βίας έχουν καταγραφεί στους χώρους μας; Μόνο στις εγκυκλίους του ΦΣΑ (ας μη λάβουμε υπ’ όψην άλλες περιοχές) έχουν καταγραφεί περιστατικά που κυμαίνονται από ολοκληρωτικό «άδειασμα» φαρμακείων με οργανωμένες συμμορίες, μέχρι ένοπλες ληστείες εφημερευόντων συναδέλφων! Αν πάρετε και ρωτήσετε το ακριβές νούμερο των περιστατικών που έχουν καταγραφεί θα βγάλετε αμέσως 2 συμπεράσματα:
  • είναι σίγουρα κατά πολύ μεγαλύτερο από το νούμερο των ρεπορταζ οποιουδήποτε ΜΜΕ που ασχολήθηκε να καλύψει στο αστυνομικό του δελτίο τέτοιο περιστατικό (οι ληστείες σε βενζινάδικο πολλές φορές καλύπτουν ακόμα και τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε τους εκεί εργαζόμενους, αλλά οι ληστείες σε Φαρμακείο μάλλον δεν είναι «είδηση»)
  • είναι σίγουρα κατά πολύ μικρότερο από τα πύρινα άρθρα γνωστών και μη δημοσιογράφων για το πόσο λίγα Φαρμακεία εφημερεύουν στο δικό τους "ιδιωτικό" οικοδομικό τετράγωνο!

Εμείς οι απλοί Φαρμακοποιοί σας ζητάμε να προστατέψετε με τις επικείμενες αποφάσεις σας την επιστημονική μας ιδιότητα, την επαγγελματική μας υπόσταση, την προσωπική μας αξιοπρέπεια και -προς χάριν των οικογενειών μας αν μη τι άλλο- τη σωματική μας ακεραιότητα, νομοθετώντας με σύνεση και σκεπτικισμό.
  • Αυξήστε τις εφημερίες αν έτσι θεωρείτε, προς την εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά προστατέψτε τους διανυκτερεύοντες Φαρμακοποιούςπου είναι έρμαια του καθενός, χωρίς καν επαρκή αστυνομική προστασία!

  • Αυξήστε τις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού, αλλά μειώστε προς Θεού τις ώρες ελεύθερης πρόσβασης, αν δε θέλετε να βλέπετε Φαρμακοποιούς να καταρρέουν πίσω από τους πάγκους τους!

  • Αποκαταστήστε τα μονοεδρικά Φαρμακεία που άνοιξαν για να εξυπηρετούν απρόσιτα μέρη και συμπολίτες μας και πνίγονται από την αφαίρεση των μικρών εκπτώσεων, που όμως κάλυπταν τα έξοδα μεταφοράς!

  • Αποκαταστήστε το όνομα και την υπόληψή μας δημόσια με δηλώσεις σας -σίγουρα όχι σαν κι αυτές της 7-9-2011 όπου εξαγγέλλατε ποινές για όποιους δεν ανοίγουν σύμφωνα με τα κελεύσματά σας, λες και είμαστε εμείς οι Φαρμακοποιοί εγκληματίες- διότι γνωρίζετε ότι εμείς θα πειθαρχήσουμε στο σύστημα που οι ίδιοι άλλωστε επιλέξαμε,να εφημερεύουμε για το κοινό καλό.

Δε θα σας πούμε εμείς πως θα τα κάνετε τα παραπάνω. Δεν είναι σκοπός αυτής της επιστολής αυτό. Ο ΠΦΣ είναι εκεί για να δείτε το πρακτικό της υπόθεσης. Θέλετε να μας ακούσετε; Συνεργαστείτε και θα επιτύχετε αποτελέσματα! Αν όμως δεν θέλετε να ξέρετε τα εξής:

Όπως εμείς οι ίδιοι όλοι μας έχουμε εφημερεύσει με πυρετό και αρρώστια, έχουμε προσαρμόσει τις διακοπές μας, τους γάμους, τις κηδείες και τις βαφτίσεις των παιδιών μας ακόμα, στις υπηρεσίες μας, εμείς που εφημερεύουμε από μια φορά το μήνα μέχρι και μια φορά την εβδομάδα, από μια ολόκληρη εβδομάδα στις τρεις μέχρι και διαρκή εφημερία σε μέρη χωρίς επαρκή αριθμό Φαρμακείων, εμείς οι ίδιοι θα επαναστατήσουμε κ. Υπουργέ!

Γιατί αυτό το θέμα δεν είναι λογιστικό όπως το ποσοστό κέρδους, δεν είναι εμπορικό όπως τα παραφάρμακα που εποφθαλμιούν τα σουπερμαρκετ, δεν είναι επιστημονικό ούτε δεοντολογίας όπως το ιδιοκτησιακό που θυμάστε με πόση πυγμή απεργήσαμε. Θα θυμόσαστε όμως και με πόση σύνεση υπομείναμε τόσες θυσίες όσες κανείς άλλος μπροστά στην Εθνική ανάγκη!

Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την ίδια την ψυχή μας ως Φαρμακοποιοί και την εσωτερική ανάγκη μας να αισθανόμαστε ότι κάποιος, κάπως αναγνωρίζει τους κόπους και τις θυσίες μας.
Αναγνωρίστε τα και θα μας έχετε σύμμαχους.
Αγνοήστε τα και θα δείτε τέτοια θύελλα που δε θα έχετε ξαναδεί. Όλοι οι κλάδοι έχουν παλέψει, χάσει και κερδίσει, αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε κι εμείς το ίδιο.
Μη μας ζητάτε όμως πράγματα πάνω και πέρα από τις ανθρώπινες αντοχές μας!

Ο Εφημερεύων Φαρμακοποιός δε θα ανεχτεί τίποτα λιγότερο από το σεβασμό που του αξίζει να αποτυπώνεται στις όποιες αποφάσεις σας.

Οι τελικές αποφάσεις όμως είναι δικές σας.


Με τιμή
ο Εφημερεύων Φαρμακοποιός




  1. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  2. ΜΠΑΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  3. ΜΑΝΑΒΗ ΑΙΜΙΛΙΑ
  4. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  5. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  6. ΜΠΑΛΙΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  7. ΓΚΑΤΖΙΑΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  8. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  9. ΚΟΥΤΕΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  10. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΝΙΚΟΛΙΑ
  11. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  12. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  13. ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  14. ΖΑΡΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  15. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  16. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  17. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
  18. ΤΟΡΒΑΣ ΠΑΝΟΣ
  19. ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
  20. ΚΟΜΟΝΤΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  21. ΜΗΝΟΒΓΙΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  22. ΠΕΡΡΑΚΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
  23. ΦΟΥΦΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  24. ΝΤΟΥΣΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  25. ΧΑΤΖΗΡΗΓΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  26. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  27. ΣΧΙΖΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  28. ΔΑΓΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  29. ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  30. ΓΙΟΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  31. ΓΕΝΗΤΣΑΡΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
  32. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  33. ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  34. ΤΙΓΓΙΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
  35. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
  36. ΡΙΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  37. ΠΟΥΤΟΥΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  38. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΦΗ
  39. ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
  40. ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
  41. ΙΑΤΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  42. ΓΙΣΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
  43. ΓΚΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  44. ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  45. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
  46. ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  47. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  48. ΚΑΤΡΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
  49. ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  50. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  51. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  52. ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  53. ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  54. ΠΙΤΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  55. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΑΣΣΑ
  56. ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
  57. ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  58. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
  59. ΜΑΛΕΦΙΤΣΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  60. ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  61. ΚΑΣΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  62. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ
  63. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  64. ΜΟΥΤΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
  65. ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  66. ΚΩΛΛΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  67. ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ ΜΕΤΑΞΙΑ
  68. ΓΚΡΙΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  69. ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  70. ΠΑΠΑΣΑΝΔΑΣ ΘΩΜΑΣ
  71. ΣΑΜΑΜΙΔΑ ΤΑΝΙΑ
  72. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  73. ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
  74. ΜΠΑΛΛΑΣΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
  75. ΠΑΝΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
  76. ΜΗΣΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  77. ΜΠΡΟΥΖΑ-ΤΣΑΞΙΡΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
  78. ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
  79. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  80. ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  81. ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΜΥ
  82. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
  83. ΑΡΓΥΡΟΥ Π. ΘΕΟΔΩΡΑ
  84. ΤΟΥΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  85. ΚΑΛΟΔΗΜΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ
  86. ΜΠΟΥΛΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  87. ΣΕΒΔΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
  88. NURAI BEKTA
  89. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  90. ΣΠΑΝΔΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  91. ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
  92. ΤΗΛΙΚΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
  93. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  94. ΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
  95. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  96. ΤΣΙΚΝΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  97. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ
  98. ΜΠΟΖΑΜΠΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
  99. ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ ΝΑΓΙΑ
  100. ΣΕΛΛΙΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
  101. ΣΤΑΘΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  102. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΘΕΟΔΟΥΛΑ
  103. ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
  104. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  105. ΑΤΣΑΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
  106. ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  107. ΣΙΑΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  108. ΚΟΤΣΙΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  109. ΜΑΝΔΑΜΑΔΙΩΤΟΥ ΚΟΡΑΛΙΑ
  110. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
  111. ΛΙΑΡΟΚΑΠΗ ΣΟΦΙΑ
  112. ΑΡΓΥΡΟΥ ΦΛΩΡΑ
  113. ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  114. ΣΤΑΥΡΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
  115. ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  116. ΣΙΤΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
  117. ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  118. ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
  119. ΠΑΡΙΣΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  120. ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  121. ΚΟΥΦΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  122. ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
  123. ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  124. ΜΠΟΥΣΒΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  125. ΜΑΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  126. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  127. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
  128. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
  129. ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  130. ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
  131. ΛΑΠΙΧΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  132. ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  133. ΣΠΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  134. ΚΑΛΑΝΙΔΟΥ ΦΩΤΟΥΛΑ
  135. ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ ΜΕΤΑΞΙΑ
  136. ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
  137. ΜΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  138. ΚΑΪΑΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  139. ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  140. ΤΟΠΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  141. ΤΟΠΟΥΖΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
  142. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ-ΓΟΥΣΗ ΑΘΗΝΑ
  143. ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  144. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  145. ΣΑΜΟΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  146. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΣ
  147. ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  148. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
  149. ΤΕΡΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  150. ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  151. ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  152. ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  153. ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  154. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  155. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  156. ΑΛΗΓΙΖΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
  157. ΑΛΗΓΙΖΑΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
  158. ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
  159. ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΡΗΣ
  160. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΕΛΕΝΗ
  161. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΥΚΗ
  162. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ
  163. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  164. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 165.  ΔΙΑΓΟΥΡΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 166.  ΒΡΟΝΤΑΚΙ ΜΑΡΙΑ
 167.  ΤΑΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 168.  ΤΣΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 169.  ΤΡΙΑΝΤΟΓΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
 170.  ΚΑΣΤΕΡΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
 171.  ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΝΘΗ
 172.  ΔΗΜΗΤΡΟΥΔΗ ΜΑΙΡΗ
 173.  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 174.  ΚΑΧΠΑΝΗ ΕΙΡΙΝΗ
 175.  ΝΑΣΑΝΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 176.  ΜΑΝΑΣΣΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
 177.  ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ ΑΡΓΥΡΩ
 178.  ΚΕΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 179.  ΜΙΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
 180.  ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
 181.  ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 182.  ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
 183.  ΠΟΔΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 184.  ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣ
 185.  ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
 186.  ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΟΥΛΑ
 187.  ΜΕΡΩΝΙΑΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
 188.  ΠΑΡΘΥΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 189.  ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
 190.  ΚΑΣΙΔΙΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
 191.  ΝΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 192.  ΦΑΡΑΚΛΑ ΜΑΡΙΑ
 193.  ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 194.  ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΣΟΦΙΑ
 195.  ΣΚΟΥΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 196.  ΝΤΖΕΛΒΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 197.  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
 198.  ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑΣ ΘΑΝΟΣ
 199.  ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 200.  ΝΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 201.  ΛΟΥΤΣΕΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
 202.  ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 203.  ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 204.  ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

* όποιος συνάδελφος θέλει να προσθέσει το όνομά του να το δηλώσει με σχόλιo ή mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου