Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΦΣ: Αυτόνομη και δημοκρατική η γνώμη και η τοποθέτηση των αντιπροσώπων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ λαμβάνουν υπόψη την γνώμη των φαρμακοποιών του Συλλόγου τους και συγχρόνως συζητούν και διαβουλεύονται με τους υπόλοιπους αντιπροσώπους που συμμετέχουν στην ΓΣ.

Ακούν την εισήγηση του Προεδρείου του ΠΦΣ, τοποθετούνται και τελικώς συνδιαμορφώνεται μια απόφαση η οποία στηρίζεται στις ψηφοφορίες που γίνονται.

Συνεπώς οι αντιπρόσωποι ελεύθερα με βάση την συνείδησή τους, την συνδικαλιστική τους άποψη και το κλίμα που διαμορφώνεται στην ΓΣ ψηφίζουν αναλόγως, με κριτήριο τα συμφέροντα του κλάδου και την τελική ενιαία έκφραση των φαρμακοποιών της Ελλάδας.


Ως εκ τούτου οι αντιπρόσωποι δεν είναι τηλεκατευθυνόμενοι ούτε έρχονται στην Συνέλευση με προειλημμένες αποφάσεις και ούτε μπορούν να δεσμευτούν από όποιες αποφάσεις έχουν προηγηθεί της κορυφαίας διαδικασίας που είναι η ΓΣ του ΠΦΣ.
Κάθε άλλη ερμηνεία και προσέγγιση είναι όχι μόνο παράνομη και αντιδημοκρατική αλλά προσπαθεί να καταργήσει την αυτονομία της γνώμης των αντιπροσώπων αλλά και τον κεντρικό ρόλο της ΓΣ του ΠΦΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΦΣ 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου