Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΦΑ ΜΕΣΩ GOOGLE TALK

Ο ΣΥΦΑ Έβρου δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να συνομιλούν με τα στελέχη του μέσω google talk προκειμένου να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η επικοινωνία. Έτσι, εκτός από την κλασική τηλεφωνική επικοινωνία μπορεί κανείς να επιλέξει την αποστολή άμεσων μηνυμάτων μέσω ίντερνετ προκειμένου να μην περιμένετε στο τηλέφωνο και να αποσυμφοριστεί το τηλεφωνικό κέντρο.
Πρόκειται μια για κλασική επικοινωνία τύπου "chat" για όσους είναι εξοικειωμένοι με τον όρο.

Τι πρέπει να κάνετε:
Αν δεν έχετε το google talk εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας θα πρέπει να το "κατεβάσετε". Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

Στη συνέχεια, στο παράθυρο που θα σας ανοίξει πατάτε στο link "Download Google Talk". Θα σας ανοίξει ένα παράθυρο που θα κατεβάσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και θα σας ζητήσει να το "εκτελέσετε". Πατήστε "εκτέλεση" ή "Run". Θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.
Εφόσον εγκατασταθεί θα σας ζητήσει να εισέλθετε στην εφαρμογή. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο gmail τότε θα βάλετε το email σας και το password που έχετε στο gmail και θα συνδεθείτε. Αν όχι τότε πατήστε εκεί που λέει δημιουργία λογαριασμού και δημιουργείστε καινούριο λογαριασμό ακολουθώντας τις οδηγίες.
Όταν πια έχετε συνδεθεί μπορείτε να προσθέσετε στις επαφές σας τα μέλη του ΣΥΦΑ:
Πατάτε στο κουμπάκι που λέει "Add" και για να προσθέσετε το Νίκο το Νεραντζή θα γράψετε nnerantzis@gmail.com και θα πατήσετε next.
Για την Αναστασία τη Λαλάκη θα γράψετε anastasialalaki@gmail.com.
Για τη Λίνα τη Μασδάρα θα γράψετε lina.mpasdara@gmail.com.
Για τον Περικλή θα γραψετε periklisep@gmail.com.
Για τον Παναγιώτη θα γράψετε skpanos@gmail.com.
Για εμένα (Τάσος Τερζής) θα γράψετε tasosterzis@gmail.com, εφόσον θέλετε να επικοινωνήσετε για θέματα του Συλλόγου.
Για κάθε απορία ή δυσκολία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με τον Περικλή και τον Παναγιώτη από τον ΣΥΦΑ.

Τάσος Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου