Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΔΙΛΟΦ ΕΒΡΟΥ


ΔΙ.ΛΟ.Φ. ΕΒΡΟΥ                                                     
(ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΜΕΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΒΡΟΥ)
ΟΔΟΣ ΤΡΩΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΓΗΠΕΔΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΣΜΑ, 68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ
Α.Φ.Μ.: 997713164

Αλεξανδρούπολη, 19/6/2012


ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 38


Προς: Τα μέλη του ΔΙ.ΛΟ.Φ. Έβρου




ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 18/6/2012

Η Γενική Συνέλευση του ΔΙ.ΛΟ.Φ. Έβρου αποφάσισε να προχωρήσει στον έλεγχο των προς κατάθεση συνταγών του ΕΟΠΥΥ, συγκεκριμένα:
·  Θα ελεγχθούν οι καταστάσεις και δε θα γίνουν δεκτές προς κατάθεση συνταγές που εκτελέστηκαν κατά τη διάρκεια της κινητοποίσης, δηλαδή από 1-6 έως 18-6.
·  Θα γίνει έλεγχος των συνταγών μια προς μια (με άνοιγμα των φακέλων) και δε θα γίνουν δεκτές προς κατάθεση συνταγές που έχει παρέλθει το πενθήμερο εκτέλεσής τους, σύμφωνα και με το ΠΔ 121/2008 και τον κανονισμό του ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, θα γίνουν δεκτές προς κατάθεση μονάχα συνταγές οι οποίες συνταγογραφήθηκαν από τις 12-6 και μετά (5 εργάσιμες συν 1, όπως ισχύει γενικώς για τις ηλεκτρονικές συνταγές). Επισημαίνουμε ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε, όχι μονάχα για να περιφρουρηθεί η κινητοποίηση, αλλά και για να προστατευθούν οι συνάδελφοι, καθώς έχει γίνει εξώδικο στον ΕΟΠΥΥ για την απόφασή του να μην ισχύσει το πενθήμερο για τις συνταγές Ιουνίου και είναι πια αναγκασμένος ο Οργανισμός να αποσύρει την οδηγία αυτή. Έτσι, αν κάποιος καταθέσει συνταγές που έχει παρέλθει το πενθήμερο εκτέλεσης (έχουν λήξει) υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην τις πληρωθεί ούτως ή άλλως.

Οι λεπτομέρειες για το τρόπο που θα ελεγχθούν οι συνταγές θα σας γνωστοποιηθούν εντός των ημερών με απόφαση του ΔΣ του ΔΙΛΟΦ και ανάλογα με την πορεία των κινητοποιήσεων.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 


Πασχάλης Γουτκίδης                                                            
    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    Γιώργος Τσώκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου