Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΣ ΕΒΡΟΥ


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο διαδικτυακός ιστότοπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου, μετά από σχεδόν 10 μήνες λειτουργίας ανανεώνεται πλήρως και εκσυγχρονίζεται προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης, τόσο των μελών μας, όσο και όλων των συναδέλφων, άλλων Φαρμακευτικών Συλλόγων, αλλά και των πολιτών που αναζητούν σχετικές πληροφορίες.
Έτσι, το fsevrou.blogspot.com αντικαθίσταται πλέον από το www.fsevrou.gr, ένα ολοκληρωμένο site με πλήθος παραπομπών και χρηστικών πληροφοριών, που φιλοδοξεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας και να αποτελέσει τον καθημερινό σας σύντροφο στην προσπάθεια που καταβάλετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και να ασκήσετε με τον αποδοτικότερο τρόπο το λειτούργημά σας.
Η προσπάθεια βελτίωσης και εκσυγχρονισμού θα είναι συνεχής. Ελπίζουμε να μας συγχωρήσετε για τα όποια λάθη ή αβλεψίες που αναπόφευκτα θα υπάρχουν τον πρώτο καιρό. Θέλουμε τις δικές σας παρατηρήσεις, ενστάσεις και διορθώσεις προκειμένου να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.
Με τη λειτουργία του www.fsevrou.gr, ο παλιός ιστότοπος, το blog, μπορεί να βγαίνει από το προσκήνιο, όμως δεν απενεργοποιείται. Θα αποκτήσει άλλο χαρακτήρα, ενώ υπάρχει η σκέψη να δοθεί η δυνατότητα αρθογραφίας για όλα τα μέλη μας, προκειμένου να αποτελέσει ένα ζωντανό χώρο δημιουργικής έκφρασης όλων των απόψεων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εξαιρετικά τις κυρίες Αριστέα Αρχοντίδου και Μαρίνα Νικολακοπούλου, οι οποίες δούλεψαν ατελείωτες ώρες προκειμένου να παραχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Θα έχουν, δε και την ευθύνη διαχείρισης του νέου site.
Επίσης ευχαριστούμε την εταιρία k-provoli για την τεχνική υποστήριξη που μας παρείχε.
Καλή μας αρχή!
Τάσος Τερζής, Αντιπρόεδρος ΦΣ Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου