Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΑΔ

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ΟΠΑΔ, ειπώθηκαν τα εξής:
Οι πληρωμές των φαρμακείων για το μήνα Ιανουάριο 2011 έχουν αποσταλεί ήδη στον επίτροπο για θεώρηση. Η διαδικασία αυτή είναι 1-2 ημέρες και στη συνέχεια θα επιστραφούν στην ΥΠΑΔ για να πληρωθούμε.
Ο μήνας Φεβρουάριος βρίσκεται στην τελική φάση του ελέγχου (αν είναι πλήρης ο φάκελος) προκειμένου να γίνουν οι καταστάσεις και να σταλούν στον επίτροπο. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν λήξει οι φορολογικές ενημερότητες ορισμένων συναδέλφων (λογικό) οπότε πρέπει να αποστείλετε ξανα (όλοι καλού-κακού) φορολογικές ενημερότητες με ισχύ τουλάχιστον 1 μήνα από σήμερα. Μπορείτε να τις στείλετε με ΦΑΞ στο 2551084859.
Με βάση τα παραπάνω αναμένουμε: να πληρωθούμε τον Ιανουάριο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και το Φεβρουάριο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα εφόσον έχουν αποστείλει όλοι φορολογικές ενημερότητες. Σας επισημαίνουμε ότι αν κάποιος αμελήσει δεν θα πληρωθεί κανείς καθώς ο ΟΠΑΔ συντάσσει ομαδικές καταστάσεις και δημιουργείται τεράστιο γραφειοκρατικό πρόβλημα αν πρέπει να εξαιρεθεί κάποιο φαρμακείο.

Εκ του ΔΣ, ο αντιπρόεδρος Τάσος Τερζής

2 σχόλια:

  1. .. με όλο το σεβασμό, είσαστε σίγουροι ότι ο επίτροπος θα υπογράψει τόσο σύντομα; Σε πολλές περιοχές έχουν πρόβλημα με δαύτους.. ελπίζω να μην έχετε εκεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουροι θα είμαστε όταν δούμε τα χρήματα στους λογαριασμούς. Παντως σε επικοινωνία μαζί τους αυτό μας διαβεβαίωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή