Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. Φ.Σ. ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΟΠΑΔ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΗ ΣΥΝΕΠΗ ΤΑΜΕΙΑ

Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Έβρου στη συνεδρίαση της 28/2/2011, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διακοπή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων από 1/4/2011 στους ασφαλισμένους των εξής ταμείων:

  • ΟΠΑΔ
  • ΕΤΑΑ, Τομέας Δικηγόρων Επαρχιών (ΤΥΔΕ)
  • ΕΤΑΑ, Τομές Υγείας Υγειονομικών (ΤΣΑΥ)
  • ΕΤΑΑ, Τομέας Υγείας Συμβολαιογράφων (ΤΑΣ)
Ο Φ.Σ. Έβρου θέλησε να δώσει μια μικρή πίστωση χρόνου ενός μήνα στα συγκεκριμένα ταμεία ώστε να φανούν έστω και την υστάτη ώρα συνεπή στις υποχρεώσεις τους, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων τους και ταυτόχρονα να δώσει τη δυνατότητα ενημέρωσης και προειδοποίησης στους ασφαλισμένους των ταμείων αυτών προκειμένου να γνωρίζουν τις προθέσεις μας και τους λόγους για τους οποίους πρόκειται να προβούμε στην ενέργεια αυτή.
Η απόφαση αυτή ταυτίζεται απόλυτα με τις αποφάσεις των συλλόγων των όμορων νομών Ροδόπης και Ξάνθης, αποδεικνύοντας την αγαστή συνεργασία μεταξύ μας και την ομόθυμη στάση απέναντι στα κοινά προβλήματα.
Τέλος, από 1/3/2011, όπως είχε προαποφασιστεί και κοινοποιηθεί μέσω εξώδικου σταματούμε να εκτελούμε επί πιστώσει συνταγές του Λιμενικού Σώματος. Η Πολεμική Αεροπορία, στην οποία επίσης εστάλη προειδοποιητικό εξώδικο προχώρησε στην εξόφληση των υποχρεώσεών της, ως εκ τούτου συνεχίζουμε κανονικά την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους της.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου