Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙ-ΙΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Κατόπιν επικοινωνίας με την υπεύθυνη φαρμακοποιό του ΠΓΝΑ σας επισημαίνουμε ότι για τη χορήγηση αντι-ιικων του κρατικού αποθέματος, τα οποία έχει προμηθευτεί το ΠΓΝΑ υπάρχουν οι εξής δύο δυνατότητες:
1. Μπορείτε να πάτε οι ίδιοι στο φαρμακείο του νοσοκομείου (τις πρωινές ώρες) και να προμηθευτείτε την ποσότητα των ανι-ιικών που θεωρείτε ότι χρειάζεται για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Η προμήθεια των φαρμάκων αυτών γίνεται δωρεάν με τη συμπλήρωση ενός απλού πρωτοκόλου παράδοσης-παραλαβής, το οποίο διαθέτει το φαρμακείο του νοσοκομείου. Τα φάρμακα αυτά στη συνέχεια τα διαθέτετε ΔΩΡΕΑΝ σε όσους ασθενείς εχουν ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ. Τη γνωμάτευση αυτή είστε υποχρεωμένοι να την κρατήσετε στο φαρμακείο σας για 3 ΧΡΟΝΙΑ.
2. Μπορείτε εναλλακτικά να στείλετε όποιον ασθενή έχει απλή ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ στο φαρμακείο του νοσοκομείου προκειμένου να προμηθευτεί από εκεί τα φάρμακα αυτά. Αυτό, φυσικά μπορεί να γίνει μονάχα τις πρωινές ώρες όλης της εβδομάδας, πλην Σαββατοκύριακου, οπότε και το φαρμακείο δεν λειτουργεί.

Να έχετε υπόψη ότι για τη χορήγηση των αντι-ιικων του κρατικού αποθέματος χρειάζεται απαραίτητα γνωμάτευση ιατρού, η οποία θα κρατηθεί στο φαρμακείο το δικό σας ή στο φαρμακείο του νοσοκομείου (στην περίπτωση που στείλετε τον ασθενή να τα παραλάβει από εκεί).

Εκ του ΔΣ, ο αντιπρόεδρος Τάσος Τερζής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου